tautie
Posts: 11
Joined: Mon Nov 07, 2011 6:49 pm

"upload" doesn't work

Sun Jul 10, 2016 4:01 pm

Hello,
when i try to upload my pictures, ihave this message :

Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/highslide.com/public_html/editor/yahoo/classes.php on line 26

Fatal error: imagick_readimage(): after ReadImage(), image is empty in /home/highslide.com/public_html/classes/imagick.cls.php on line 26

Can yousay to me what I have to make?

MisterNeutron
Posts: 429
Joined: Sun Aug 18, 2013 11:20 am

Re: "upload" doesn't work

Mon Jul 11, 2016 4:56 am

I'm getting the same error, with perfectly ordinary JPG's, so clearly something in the Editor is broken.

Highslide JS is no longer supported, however, so this may not get fixed. I've PM'ed one of the moderators/support people to see if there's any chance of getting someone to look at this. I'll post back if I hear anything.

tautie
Posts: 11
Joined: Mon Nov 07, 2011 6:49 pm

Re: "upload" doesn't work

Mon Jul 11, 2016 3:42 pm

hello,
thank for your answer.
I think i'll try with an other way.

MisterNeutron
Posts: 429
Joined: Sun Aug 18, 2013 11:20 am

Re: "upload" doesn't work

Fri Sep 30, 2016 4:16 am

Not sure what happened, or when, but at least for the present, the image uploader seems to be working again.

tautie
Posts: 11
Joined: Mon Nov 07, 2011 6:49 pm

Re: "upload" doesn't work

Fri Sep 30, 2016 9:23 am

thank for your answer

macnamtor
Posts: 2
Joined: Fri Nov 23, 2018 11:43 am

Re: "upload" doesn't work

Sat Nov 24, 2018 6:44 am

Is it that the editor is broken again? I have not been able to upload pictures, it's giving me some kind of random error message just like the one the OP posted above. Please has anyone tried it of late?

MisterNeutron
Posts: 429
Joined: Sun Aug 18, 2013 11:20 am

Re: "upload" doesn't work

Sat Nov 24, 2018 6:48 pm

The Editor required Adobe Flash Player if you wanted to upload images, and most browsers no longer have it. In fact, it won't be long before Flash will be unavailable entirely, in any browser. But even with Flash enabled, I'm getting no response to the Select files to upload button, so I suspect it's been shut off for good.

If you want to continue using Highslide JS, you're going to have to code the pages yourself, at least when it comes to providing your own images. The rest of the code generator looks like it's working well enough, generating the CSS and Javascript needed to support the options you've chosen, at least as far as I can tell.

This really is a dead product, and people need to move to something else.

Bomber
Posts: 1
Joined: Wed Dec 05, 2018 12:36 pm

Re: "upload" doesn't work

Wed Dec 05, 2018 12:42 pm

Thanks, I thought from the beginning that the problem is on Adobe Flash Player, I hope that in the next update version at least a majority of this problem goes away

Return to “Highslide Editor”