webKid
Posts: 1
Joined: Fri Sep 11, 2015 11:38 am

Fail on reusing overlay in slideshow

Fri Sep 11, 2015 11:47 am

Hello! I cretae overlay like this

Code: Select all

try{
if($(sender.a).closest('.b_card-cnt').length>0 ||  (sender.slideshowGroup && sender.slideshowGroup.indexOf('product_')===0)){

				var html,ja,a;
				if($(sender.a).closest('.b_card-cnt').length>0){
					html = $(sender.a).closest('.b_card-cnt').find('.b_btn').get(0).outerHTML;
				}
				else{
				  //alert('3');
				  ja = $('[data-id='+$(sender.a).parent().data('prod-id')+']');
				  if(ja.closest('article').length>0){
					  html = ja.closest('article').find('.order').get(0).outerHTML;
				  }
				  else if(ja.closest('.row').length>0){
					  a = ja.closest('.row').find('.orderTable').clone();
					  a.removeClass('ordeTable').addClass('order');
					  a.find('i').remove();
					  html = a.get(0).outerHTML;
				  }
				}
				if($('.overlay_order').length==0){
					$('body').append('<div id="overlay_order" class="overlay_order highslide-overlay" style="display: none"></div>');
					
				}
				//$('.overlay_order').html(html);
				
				sender.createOverlay( {overlayId: 'overlay_order', position: "bottom right", 
					hideOnMouseOut: false,html: html} );
					
			}
			} catch(e){alert(e)}
running onBeforeExpand event like mentioned in reference.
On the first element of slideshow this overlay appears, at the next when highslide must reuse overlay it doesn't. At the third it appears again I think because there is already no given overlay on hs.expande.last object/ Please help me fix this problem.

Return to “Highslide JS Usage”