It is currently Wed Oct 01, 2014 7:58 am Advanced search

Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Technical support, bug reports, feature requests and more.

Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Postby shb666 » Thu Feb 16, 2012 6:08 pm

If you look at my gallery page http://bigbananacar.com/pics.php in the browser Chrome, you'll notice that when you mouse over the four images in the top right corner ( and part of the images to their left) they are not clickable.
All the other images on the page work fine.

However, in IE9 everything seems to work just fine.

Also.
When (in Chrome) if you enlarge one of the other images, the area of that image to the right (over the top four thumbnails below) is a dead zone and not clickable.

And the transformation from one image to the next is very harsh in IE but not Chrome.

Thanks.

Steve.
Last edited by shb666 on Thu Feb 16, 2012 6:44 pm, edited 1 time in total.
shb666
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 16, 2012 6:00 pm

Re: Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Postby RoadRash » Mon Feb 20, 2012 11:26 am

Hi Steve,

Did you manage to fix the issue with the four thumbnails in top right corner?
I canÔÇÖt see any problems in Chrome v. 17.
I can't see any difference in the transition between the images in Chrome or IE 9 either.
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8219
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Postby shb666 » Wed Feb 22, 2012 12:34 am

I am still getting the same problem I'm afraid.
I am using the latest version of Chrome 17.0.963.56

The top four images are un-clickable along with the edges of the images to the left of them are also.

If I mouse over the two pictures on the right of the top row and the two pictures on right of the second row
I am unable to click anything.
However if I carefully mouse over the bottom edge of the two pics on the right of the second row I can click.
shb666
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 16, 2012 6:00 pm

Re: Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Postby shb666 » Wed Feb 22, 2012 2:43 am

Well I have figured out the problem.
It was because I had a Page Peel effect in place.
It was making all the links in that part of the page dead.

However.
In Chrome I don't get the magnifying glass curser. Just a pointer.
shb666
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 16, 2012 6:00 pm

Re: Some gallery thumbnails don't work in Chrome.

Postby EarlyOut » Wed Feb 22, 2012 3:02 am

I get the regular magnifying glass cursor in Chrome 17.0.963.56 (Win7/32).
User avatar
EarlyOut
 
Posts: 1705
Joined: Sun Nov 11, 2007 11:22 pm
Location: Sector R


Return to Highslide JS Usage

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests