It is currently Thu Jul 31, 2014 3:31 pm Advanced search

Newbie, help, slow loading?

Help for using the Highslide Editor, the visual way of setting up Highslide.

Newbie, help, slow loading?

Postby curly45 » Thu Mar 24, 2011 2:59 pm

I have viewed the video of the editor uploaded three times and get the same result. What is going wrong? I am completely new with Highslide and would appreciate any help. The url of the page i am trying to put a gallery on is http://www.duchessd154.co.uk/Untitled-7.htm
The code is
Code: Select all
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<script type="text/javascript" src="highslide/highslide-with-gallery.js"></script>
<script type="text/javascript" src="highslide/highslide.config.js" charset="utf-8"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="highslide/highslide.css" />
<!--[if lt IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="highslide/highslide-ie6.css" />
<![endif]-->

</head>

<body>
<table width="623" border="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1">
  <tr bgcolor="#EDF8FE">
    <td width="80" bgcolor="#FFFFFF"><img src="images/flag_ensign.gif" alt="Flag" width="75" height="50"></td>
    <td bordercolor="#FFFFFF" bgcolor="#FFFFFF"><div align="center"><img src="images/DuchBanner.jpg" alt="Duchess Banner" width="450" height="49" align="middle"></div></td>
  </tr>
</table>
<hr width="623">
<!-- #BeginLibraryItem "/Library/mainnav.lbi" --><table width="623" border="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1">
  <tr bgcolor="#ECF5FD">
    <td> <div align="center"><font size="2"><a href="index.htm">Home</a></font></div></td>
    <td> <div align="center"><font size="2"><a href="Members.htm">Crew Members</a></font></div></td>
    <td> <div align="center"><font size="2"><a href="Gallery.htm">Gallery</a></font></div></td>
    <td bgcolor="#ECF5FD"> <div align="center"><font size="2"><a href="Latest.asp">Notice
        Board </a></font></div></td>
    <td bgcolor="#ECF5FD"> <div align="center"><font size="2"><a href="Specifications.htm">Specifications</a></font></div></td>
    <td> <div align="center"><font size="2"><a href="NavalLinks.htm">Naval Links</a></font></div></td>
    <td><div align="center"><font size="2"><a href="Contacts.htm">Contact</a></font></div></td>
    <td><div align="center"><font size="2"><a href="News.htm">News</a></font></div></td>
  </tr>
</table><!-- #EndLibraryItem --><hr width="623">
<p>&nbsp;</p>

&nbsp;</p>
<h3>Gallery</h3>
<div class="highslide-gallery">
   <ul>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/billwrightlarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/billwrightlarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/Dave_Phillipslarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/Dave_Phillipslarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/Edlarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/Edlarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/GeoffKemberlarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/GeoffKemberlarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/jonnolarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/jonnolarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/SharkeyWardlarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/SharkeyWardlarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   <li>
   <a href="highslide/images/large/Tony-Charleslarge.jpg" class="highslide"
         title=""
         onclick="return hs.expand(this, config1 )">
      <img src="highslide/images/thumbs/Tony-Charleslarge.jpg"  alt=""/>
   </a>
   </li>
   </ul>
   <div style="clear:both"></div></div>

</body>
</html>
curly45
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 24, 2011 1:47 pm

Re: Newbie, help, slow loading?

Postby RoadRash » Thu Mar 24, 2011 5:53 pm

Hi,

The problem is that four of the large images arenÔÇÖt uploaded to your server. See the screenshot below ÔÇô the ones typed in red at the bottom are missing.

2011-03-24_1648.png
2011-03-24_1648.png (231.48 KiB) Viewed 2676 times
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8208
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: Newbie, help, slow loading?

Postby curly45 » Thu Mar 24, 2011 8:10 pm

WOW that's amazing, it worked. I love the fact that people like you give us newbies help. I would never have found the problem, thank you very much. Geoff
curly45
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 24, 2011 1:47 pm

Re: Newbie, help, slow loading?

Postby RoadRash » Thu Mar 24, 2011 8:56 pm

You're welcome. :)
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8208
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway


Return to Highslide Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest