It is currently Thu Oct 23, 2014 4:16 am Advanced search

It shouldn't be this hard...

Help for using the Highslide Editor, the visual way of setting up Highslide.

It shouldn't be this hard...

Postby PeeJ » Wed Jan 27, 2010 9:41 pm

I will admit that I am not an expert with js or html, but getting an html popup box to load properly shouldn't be this hard. Perhaps I have been looking at it too much...

Here is a test page. http://ablesecurityohio.com/test/test1
PeeJ
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 27, 2010 9:11 pm

Re: It shouldn't be this hard...

Postby RoadRash » Wed Jan 27, 2010 10:12 pm

The paths for some of the included files are wrong. See attached screenshot.

2010-01-27_2105.png
2010-01-27_2105.png (108.08 KiB) Viewed 2921 times
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8225
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: It shouldn't be this hard...

Postby PeeJ » Wed Jan 27, 2010 10:19 pm

Thanks for your speady reply. I have played with this all day and you saw an iteration. Now I am back to the start with the "loading" icon and nothing coming up. What else must I do?
PeeJ
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 27, 2010 9:11 pm

Re: It shouldn't be this hard...

Postby RoadRash » Wed Jan 27, 2010 10:27 pm

It seems like you didnÔÇÖt upload all the content of the graphics folder ÔÇô at least the zoomin.cur and zoomout.cur is missing. And I canÔÇÖt find any of the highslide outline graphics. Highslide canÔÇÖt run without the outline graphic files. This is where your outline should be found: http://ablesecurityohio.com/test/highsl ... custom.png
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8225
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: It shouldn't be this hard...

Postby PeeJ » Wed Jan 27, 2010 11:15 pm

Hmmm, I used the editor. And followed the instructions on unzipping the downloaded folder to the root. I will look at it again.
PeeJ
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 27, 2010 9:11 pm

Re: It shouldn't be this hard...

Postby PeeJ » Wed Jan 27, 2010 11:24 pm

Thanks RR. I dropped the HS folder on the server and re-uploaded. It seems to be working now.
PeeJ
 
Posts: 4
Joined: Wed Jan 27, 2010 9:11 pm


Return to Highslide Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest