It is currently Thu Oct 23, 2014 9:10 pm Advanced search

Problem uploading images to Editor

Help for using the Highslide Editor, the visual way of setting up Highslide.

Problem uploading images to Editor

Postby jsdummyfornow » Thu Dec 29, 2011 1:13 am

Hi. Not sure why but I can't get any images to upload into the editor. I'd do 'em by hand but there are too many and the filenames are not in order. It doesn't matter how many, there are though; the error is the same whether it's 5 images or 50. When I try to upload them I get this message: Image Do you think this could be part of the continuing weather issues? Speaking of which, Roadrash apprised me of the weather problems that hit recently and I was shocked and sorry to hear about the devastation.
_____________________________________________
Our motto: "If it aint' broke, break it!"
User avatar
jsdummyfornow
 
Posts: 22
Joined: Sun Aug 30, 2009 5:57 am

Re: Problem uploading images to Editor

Postby RoadRash » Thu Dec 29, 2011 6:32 am

Sorry for the delay, Nick - IÔÇÖve been sick.
The Editor trouble was probably caused by the hurricanes, but it have been fixed now; IÔÇÖve just checked. Can you confirm that the upload function works now?
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8225
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: Problem uploading images to Editor

Postby jsdummyfornow » Thu Dec 29, 2011 9:09 am

Hi Hilde, sorry to hear you're still feeling poorly.

The editor still gives me the same error message. Not sure why.
_____________________________________________
Our motto: "If it aint' broke, break it!"
User avatar
jsdummyfornow
 
Posts: 22
Joined: Sun Aug 30, 2009 5:57 am

Re: Problem uploading images to Editor

Postby RoadRash » Thu Dec 29, 2011 10:15 am

Thats strange I tested again now, and uploaded 5 images, each around 10 MB, without errors. Did you reset the Editor before you tried again? The reset button is in upper left corner - right above the General tab.
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8225
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: Problem uploading images to Editor

Postby jsdummyfornow » Thu Dec 29, 2011 10:55 am

Tried that; it's still a "no go."
_____________________________________________
Our motto: "If it aint' broke, break it!"
User avatar
jsdummyfornow
 
Posts: 22
Joined: Sun Aug 30, 2009 5:57 am

Re: Problem uploading images to Editor

Postby RoadRash » Thu Dec 29, 2011 12:02 pm

I will try to get in touch with Torstein. IÔÇÖll notify you here or at Facebook.
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8225
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: Problem uploading images to Editor

Postby apfotos » Sun Sep 09, 2012 5:35 am

I'm gettting that upload error today - September 8, 2012. What can I do?

Code: Select all
status: [IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2038"]
id: file15
type: uploadError
apfotos
 
Posts: 5
Joined: Sun May 03, 2009 11:23 pm

Re: Problem uploading images to Editor

Postby apfotos » Sun Sep 09, 2012 6:40 am

I know why I got this error. I was trying to upload files that I didn't have permission to use. I used them on my other computer, and it "locked" them, so I had to "unlock" them, and then it worked.
apfotos
 
Posts: 5
Joined: Sun May 03, 2009 11:23 pm


Return to Highslide Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest