It is currently Wed Oct 01, 2014 10:17 pm Advanced search

only image is loading no slideshow..?

Help for using the Highslide Editor, the visual way of setting up Highslide.

only image is loading no slideshow..?

Postby wesgodwin » Tue Sep 06, 2011 11:51 pm

Hi all,

I'm new here and trying to add multiple galleries of images to my new site, http://www.broadleafkb.co.uk/Gallery.html but when i click on the images to load the slideshow it just loads the large image on a new page! Any one have any ideas??

I have tried other answers on here and looked through faqs etc but to my untrained eye everything "seems" to be in order!

many thanks in advance for your help!

:?
wesgodwin
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 06, 2011 11:39 pm

Re: only image is loading no slideshow..?

Postby RoadRash » Fri Sep 09, 2011 12:51 am

Hi,

You need to change this line in your highslide.config.js file
Code: Select all
slideshowGroup: 'group1', 'group2', 'group3', 'group4', 'group5', 'group6',
to this
Code: Select all
slideshowGroup: [hilight][[/hilight]'group1', 'group2', 'group3', 'group4', 'group5', 'group6'[hilight]][/hilight],


And everywhere in your HTML markup where you have
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group1 )"
change it to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]1 )"

Change
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group2 )"
to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]2 )"

Change
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group3 )"
to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]3 )"

Change
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group4 )"
to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]4 )"

Change
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group5 )"
to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]5 )"

Change
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, group6 )"
to
Code: Select all
onclick="return hs.expand(this, [hilight]config[/hilight]6 )"
Hilde
Highslide Support Team

Overview of my Highslide sample pages: RoadRash.no
User avatar
RoadRash
 
Posts: 8219
Joined: Tue Jul 15, 2008 8:43 pm
Location: Fredrikstad, Norway

Re: only image is loading no slideshow..?

Postby wesgodwin » Fri Sep 09, 2011 11:02 am

simple yet very effective..... Thank You very very much!!!

:D
wesgodwin
 
Posts: 2
Joined: Tue Sep 06, 2011 11:39 pm


Return to Highslide Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests